پنجشنبه، 24 بهمن 1398

اعمال حج تمتع | رمی جمرات: سوال هفت

پرسش :

اگر کسى مى‌داند یک روز رمى را ترک کرده است، ولى نمى‌داند که روز دهم بوده یا یازدهم، یا دوازدهم، وظیفه‌اش چیست؟

پاسخ :
احوط آن است که رمى سه جمره را به ترتیب به قصد ما فى الذّمه انجام دهد، اگر چه در صورتى که شک بعد از روز دوازدهم باشد بیش از قضاى رمى جمره عقبه واجب نیست.

منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.