جمعه، 25 بهمن 1398

احکام حج | اعمال بعد از منى: سوال هشت

پرسش :

معذورین که وقوف اضرارى مشعر الحرام را شب درک نموده و به منىٰ مى‌روند، و رمى جمره مى‌کنند، و وکالت براى قربانى مى‌دهند و تقصیر مى‌نمایند، آیا جائز است در همان شب، طواف زیارت و طواف نساء را بجا آورند یا نه؟

پاسخ :
با عذر مانعى ندارد که شب طواف زیارت و سعى بین صفا و مروه و طواف نساء را انجام دهند.

​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.