جمعه، 25 بهمن 1398

احکام اعمال عمره تمتع | احرام: سوال چهل و شش

پرسش :

آیا حیوانى که به عنوان کفّاره محرمات احرام ذبح مى‌شود باید داراى شرایط قربانى باشد، و آیا در منىٰ ذبح شود، یا بعد از بازگشت به وطن خود هم مى‌تواند انجام دهد؟

پاسخ :
کفّاره، شرائط قربانى را ندارد و کفاراتى که در احرام عمره واجب شده باید در مکّه ذبح شود و آن‌چه در احرام حج بوده در منىٰ ولى اگر ممکن نشد مى‌تواند در شهر خود ذبح کند.

منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.