جمعه، 25 بهمن 1398

احکام اعمال عمره تمتع | احرام: سوال یکصد و پانزده

پرسش :

زن بدون اذن شوهرش نذر مى‌کند و با نذر محرم مى‌شود، آیا احرامش درست است؟ و چنانچه با همان احرام اعمالش را بجا آورده باشد چگونه است؟

پاسخ :
اگر قبل از میقات محرم شده، احرام او صحیح نیست، اگر چه در صورتى که بعد از تمام شدن حج فهمید عملش صحیح است، ولى اگر بعد از عمره متوجه شد، در صورتى صحیح است که قابل جبران نباشد. و در صورتى که مى‌تواند باید به میقات برود و از آنجا محرم شود، و اگر نمى‌تواند به میقات برود هر مقدار که امکان دارد به طرف میقات برود، و الاّ از خارج حرم محرم شود.

منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.