چهارشنبه، 21 اسفند 1398

احکام | احکام طلاق: سوال سی و هفت

پرسش :

در تقاضاى طلاق خلع مطروحه از ناحیۀ زوجه آیا کراهت باید کراهت ذاتى باشد یا کراهت عرضى نیز موجب جواز طلاق است؟

پاسخ :
بسمه تعالى؛ در طلاق خلع لازم است کراهت زوجه نسبت به زوج، کراهت موقت و زودگذر نباشد بلکه ماندگار باشد به طورى که خوف آن است که بقاء زوجیت منجر به ارتکاب حرام شود، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.