چهارشنبه، 21 اسفند 1398

احکام | احکام طلاق: سوال چهل و دو

پرسش :

من شش ماه از زنم جدا بودم دور بودم از آخرین جماع شش ماه گذشته بعد از شش ماه چون که امکان استعلام حال زن را نداشتم زن را در غیاب طلاق دادم نمى‌دانم که زن در وقت طلاق حیض بوده یا نه، بفرمایید که در این صورت طلاق زن صحیح انجام شده یا نه؟

پاسخ :
بسمه تعالى؛ اگر امکان استعلام نبوده، طلاق از این جهت اشکالى ندارد، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.