چهارشنبه، 21 اسفند 1398

احکام | احکام طلاق: سوال چهل و شش

پرسش :

در صورتى طلاق شخص عاقد درست نباشد، آیا حاکم شرع مى‌تواند این زن بدون رضایت شوهر که مخالفت شرط کرده طلاق بدهد یا خیر؟

پاسخ :
بسمه تعالى؛ طلاق دادن زن از طرف حاکم شرع فقط در موردى است که شوهر از دادن نفقه امتناع کند که در این صورت زن به حاکم شرع مراجعه مى‌کند و حاکم شرع شوهر را مخیّر مى‌کند که یا زن را طلاق دهد یا به او نفقه دهد، چنانچه شوهر به هیچ کدام عمل نکرد و از آن امتناع نمود و نفقه دادن به زن از مال شوهر هم ممکن نباشد حاکم شرع زن را طلاق مى‌دهد، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.