جمعه، 23 اسفند 1398

احکام | مسائل مستحدثه: سوال بیست و شش

پرسش :

نظر جنابعالى دربارۀ علم «فلسفه» و علم «عرفان» چیست؟ آیا تحصیل در این علوم جواز شرعى دارد یا خیر؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ کسى که نمى‌تواند مطالب فلسفه و عرفان را بفهمد و مى‌ترسد که مطالب فاسده به عقیده‌اش خلل برساند خواندنش جایز نیست، لکن خواندن قسمت امور عامه از فلسفه مانعى ندارد، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.