شنبه، 24 اسفند 1398

احکام | مسائل متفرقه: سوال بیست و دو

پرسش :

تجسسى که در شرع حرام است، یعنى چه؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ کسى که از مؤمنین ظاهر الصلاح باشد، تجسّس کردن از عیوب او جایز نیست مگر در بعضى موارد مثل اینکه مى‌خواهد با او معامله صورت دهد یا او را وکیل خود یا وصىّ خود یا براى مقامى نصب کند، فحص قبل از معامله و نصب، و بعد از نصب جایز است، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.