يکشنبه، 10 فروردين 1399

حکم مصافحه و معانقه هنگام شیوع کرونا

پرسش :

آیا لازم است از انجام رفتارهایی نظیر مصافحه (دست دادن)، معانقه (آغوش گرفتن)، بوسیدن و مانند آن با افراد مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا پرهیز شود؟ و آیا اختلاط با آنها بدون رعایت اقدامات محتاطانه ای نظیر استفاده از ماسک و مانند آن جایز است؟

پاسخ :
اگر با انجام چنین رفتارهایی، ترس ابتلا به ویروس وجود دارد و ضرری هرچند غیر از مرگ متوجه فرد می شود، باید از آن پرهیز کند مگر اینکه تدابیر احتیاطی لازم نظیر ضدعفونی کردن، استفاده از ماسک مناسب و دستکش پزشکی را رعایت کند به طوری که از عدم ابتلای به بیماری اطمینان حاصل کند و در صورتی که موارد مذکور را رعایت نکند و به هر آنچه از آن می ترسید، گرفتار شود، از نظر شرعی معذور نخواهد بود.

منبع: ایکنا