چهارشنبه، 14 اسفند 1398

حکم شرعی شرکت در تجمعات مذهبی در زمان شیوع کرونا

پرسش :

در زمان شیوع بیماری واگیردار و کشنده ای مثل کرونا، حکم شرعی شرکت در تجمعات مذهبی، مجالس ترحیم یا جشن و شادی و به طور کلی حکم حضور در فضاهای شلوغ بدون اینکه ضرورتی در بین باشد چیست؟

پاسخ :
اگر مسؤولین امور بهداشتی و پزشکی در این زمینه رعایت امری را لازم می دانند، رعایت آن برای جلوگیری از انتشار بیماری لازم است. در کل نباید کارهایی انجام داد که هر گونه احتمال عُقلایی مبتلا کردن یا مبتلا شدن به این بیماری در آن وجود داشته باشد، هر چند احتمال ضعیف باشد.

به عموم مؤمنان توصیه می شود در کنار مراعات احتیاطات بهداشتی، توسل به ساحت مقدس حضرت ولی عصر (علیه السلام) را فراموش نکنند که نفع آن، مجرب است.

منبع: zanjani.net