يکشنبه، 10 فروردين 1399

احکام وقف | سوال شصت و چهار

پرسش :

وضو گرفتن از حوضى که نمى‌دانیم وقف عموم است یا خیر چگونه است؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ مادامى‌که احراز نکرده وقف براى عام است، نمى‌تواند از آن حوض وضو بگیرد؛ بلى اگر سیره بر این جارى شده که افراد خارجى هم از آن وضو مى‌گیرند، وضو گرفتن از آن آب مانعى ندارد، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.