جمعه، 15 فروردين 1399

حکم تراشیدن ریش تمام صورت

پرسش :

تراشیدن ریش تمام صورت چه حکمى دارد و آیا مى توانیم ریش پروفسورى بگذاریم یعنى ریش چانه را نزده و ریش قسمتهاى دیگر را بتراشیم؟

پاسخ :
بنابر احتیاط واجب تراشیدن ریش چانه یا قسمتى از آن جایز نیست و اگر به مقدارى ریش بگذارد که عرفاً صدق کند ریش دارد کافى است و ریش پروفسورى در صورتى که عرفاً صدق کند که ریش دارد، مانعى ندارد. (استفتاء/ 225 و 335 و 364) (منهاج 3/م 43)

منبع: دفتر آیت الله العظمی وحید خراسانی (دام ظله)