جمعه، 22 فروردين 1399

احکام نماز | شک در نماز: سوال سه

پرسش :

مادر من هر روز نمازهایش را دو مرتبه مى‌خواند و مى‌گوید دلیل خواندن آن این است که من در فکر فرو مى‌روم. آیا اشکالی ندارد؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ مجرد در فکر فرو رفتن موجب اعاده نمى‌شود، چنانچه احتمال خلل موجب بطلان مى‌دهد و اعاده مى‌کند مانعى ندارد، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.