جمعه، 22 فروردين 1399

احکام نماز | شک در نماز: سوال یک

پرسش :

کسى که نمازهایش را غلط خوانده است و سپس متوجه شده است، در صورتى که مجتهدى که قبلا از او تقلید مى‌کرده است قضا را لازم مى‌دانسته آیا اجازه مى‌فرمائید تا از شما تقلید بکنیم تا احتیاج به قضا کردن نداشته باشد؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ چنانچه مجتهد زندۀ اعلم یا محتمل الاعلمیه در مورد مزبور قضا را لازم نمى‌داند و اعلمیت مجتهد میت را نسبت به مجتهد زنده احراز نکرده‌اید، در این صورت مى‌توانید به مجتهد زندۀ اعلم یا محتمل الاعلمیه رجوع نموده و نمازهاى مذکور را قضا نکنید، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.