جمعه، 22 فروردين 1399

احکام خانواده | ازدواج: سوال دویست و پنجاه و هفت

پرسش :

اگر کسى طبق اهل سنت عقد کرده باشد و بعدا بچه هم به دنیا آورد و الآن بعد از گذشتن چند سال مى‌خواهد طبق مذهب شیعه عقد کند، آیا این تجدید عقد درست است؟ و بچه‌هایى که بعد از عقد مطابق اهل سنت به دنیا آمده‌اند حلال‌زاده هستند؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ چنانچه عقدى که سابقا اجراء شده شرایط صحت عقد در مذهب شیعه را داشته، تجدید عقد لازم نیست؛ و اگر شرایط صحت را نداشته، باید عقد را تجدید کنند و بچه‌هایى که بعد از عقد اول به دنیا آمده‌اند حلال زاده و ملحق به پدر و مادرشان هستند، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.