جمعه، 22 فروردين 1399

احکام نگاه و پوشش | نگاه کردن: سوال سی و پنج

پرسش :

تعلیم علم روز بر زن لازم است؟ آیا شوهر مى‌تواند از خروج زن از خانه جلوگیرى کند؟ در خصوص تعلیم مسائل شرعى چگونه است؟ و همچنین اگر تحصیل علوم دینى براى زن از نظر شرعى لازم باشد چگونه است؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ خروج زن از خانه در غیر مواردى که تعلم احکام شرعى موقوف به آن است، باید به اذن شوهر باشد، و شوهر مى‌تواند زن را منع کند در خروج از خانه، و لکن اگر در ضمن عقد شرط کرده باشد که زن از طرف شوهر مأذون باشد در خروج، مى‌تواند بدون اجازه خارج شود، و در صورت منع شوهر باید براى یادگیرى احکام و علوم دینى برایش معلم به خانه ببرد، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.