يکشنبه، 24 فروردين 1399

تغییر نیّت روزه استیجاری بعد از انجام آن

پرسش :

در روزه استیجاری، اگر موجر از پرداخت مبلغ قرارداد استنکاف ورزد، آیا مستأجر می‌‌تواند روزه و یا نماز را حواله شخص دیگری نماید؛ یعنی نیّت کند که آنچه به‌جا آورده قضای شخص دیگری باشد؟ و اساساً نیّت روزه که مثلاً این روزه به نیّت چه کسی باشد، آیا باید در ابتدا معیّن گردد یا می‌‌توان پس از اتمام نماز و روزه، شخص مورد نظر را معین نمود؟

پاسخ :
باید نیّت از اول معیّن باشد و پس از انجام عمل به نیّت یک فرد، قابل احاله به دیگری نیست و در فرض سؤال، ذمّه منوب‌عنه در صورت اشتغال برئ شده است. و موجر باید دین خود را بپردازد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری