يکشنبه، 24 فروردين 1399

رؤیت هلال ماه / تبعیت از ولی فقیه بر ثبوت هلال: سوال یک

پرسش :

همان‌گونه که می‌ دانید اکثر فقهای بزرگوار پنج راه برای ثبوت اول ماه شوال در رساله‌ های عملیه خود بیان کرده‌ اند که ثبوت نزد حاکم شرع در ضمن آن‌ها نیست، بنا بر این چگونه بیشتر مؤمنین به مجرد ثبوت اول ماه شوال نزد مراجع، روزه خود را افطار می‌ کنند؟

پاسخ :
تا حاکم حکم به رؤیت هلال نکرده، مجرد ثبوت هلال نزد او، برای تبعیّت دیگران از وی کافی نیست، مگر آن‌که اطمینان به ثبوت هلال حاصل نمایند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری