سه‌شنبه، 26 فروردين 1399

ملاک اعتبار منع پزشک از روزه

پرسش :

اگر پزشک شخصی را از روزه گرفتن منع کند آیا با توجه به این‌که بعضی از پزشکان اطلاعی از مسائل شرعی ندارند، عمل به گفته او واجب است؟

پاسخ :
اگر مکلّف از گفته پزشک یقین پیدا کند که روزه برای او ضرر دارد و یا از گفته وی یا منشأ عقلایی دیگری برای او خوف از ضرر حاصل شود، روزه گرفتن برای او واجب نیست، بلکه جایز هم نیست.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری