پنجشنبه، 4 ارديبهشت 1399

مخلوط شدن مال مخمّس و غیرمخمّس/ سوال دو

پرسش :

پس از پرداخت خمس در فروردین امسال مبلغ ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال در حساب اینجانب باقی ماند، به مرور حقوق ماه‌های بعد هم اضافه شده به‌طوری که پول خمس داده شده و نشده با هم مخلوط شده است. وظیفه‌ی من در هنگام هزینه کردن این پولها چیست؟

پاسخ :
با نیت خود می‌توانید مشخّص کنید که پول مخمّس را از حساب خود دریافت می‌کنید یا پول مربوط به حقوق سال جدید را.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری