پنجشنبه، 4 ارديبهشت 1399

مخلوط شدن مال مخمّس و غیرمخمّس/ سوال چهار

پرسش :

اگر شخصی پس‌اندازی داشته باشد که مخلوطی از مال مخمّس و غیرمخمّس است و گاهی از آن برای مخارج خود برداشت کرده و گاهی هم به آن اضافه می‌کند، با توجّه به اینکه مقدار مال مخمّس معلوم است، آیا پرداخت خمس مجموع مبلغ باقی‌مانده واجب است یا اینکه باید فقط خمس مال غیرمخمّس را بدهد؟

پاسخ :
واجب است که خمس مبلغ باقی‌مانده را به نسبت مال غیرمخمّس به مخمّس، بپردازد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری