پنجشنبه، 4 ارديبهشت 1399

سال خمسی نسبت به دوره‌ی آموزشی کارمندان

پرسش :

اینجانب به تازگی در یکی از نهادهای دولتی مشغول به کار شده‌ام. در اوّل آبان ۸۳ برای گذراندن دوره‌ی آموزشی معرّفی شدیم و دوره‌ی آموزشی ما حدود پنج ماه بود، در مدّت این پنج ماه، حقوق آموزشی می‌گرفتیم. در فروردین ماه بود که حقوق من کامل شد، حال سؤال من این است که سال خمسی من از چه تاریخی شروع می‌شود از اوّلی که حقوق کامل دریافت کرده‌ام یا قبل از آن، از زمانی که حقوق آموزشی میگرفتم؟

پاسخ :
اگر حقوق دوره‌ی آموزش به عنوان اجرت به شما داده شده است، از همان زمانی که اوّلین حقوق را دریافت کرده‌اید اوّل سال خمسی شماست، ولی اگر به شکل کمک و هدیه بوده است، خمس نداشته و اوّل سال خمسی شما زمانی است که اوّلین حقوق رسمی خود را دریافت می‌کنید.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری