پنجشنبه، 4 ارديبهشت 1399

ولی امر خمس | اموال متعلّق خمس به فتوای مرجع قبلی: سوال یک

پرسش :

چنانچه می‌توانم در مورد خمس از شما تقلید کنم تکلیف من در مورد گذشته که از آیت‌الله اراکی (ره) تقلید می‌نموده‌ام چیست؟ آیا خمس هدیه‌ها و جوایزی را که قبلاً دریافت کرده‌ام که بنا به فتوای ایشان مشمول خمس است باید مبلغی را به عنوان خمس پرداخت کنم؟

پاسخ :
اگر خمس را پرداخت نکرده‌اید می‌توانید طبق فتوای مجتهد زنده عمل کنید و در این صورت پرداخت خمس هدیه بر شما واجب نیست.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری