پنجشنبه، 4 ارديبهشت 1399

تأخیر در پرداخت مبلغ دست گردان شده

پرسش :

هفت سال پیش مقداری خمس بر من واجب شد و آن را با مجتهد، دست‌گردان کرده و قسمتی از آن را پرداختم، بقیه‌ی آن بر ذمّه ام باقی ماند و از آن تاریخ تاکنون نتوانسته ام مبلغ باقی‌مانده را بپردازم، تکلیف من چیست؟

پاسخ :
ناتوانی از پرداخت خمس، موجب از بین رفتن تکلیف نمی‌شود، بلکه واجب است هر زمان که توانایی پرداختِ بدهی بابت خمس را داشتید، آن را هرچند به‌تدریج بپردازید.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری