پنجشنبه، 4 ارديبهشت 1399

پرداخت مبلغ دست‌گردان شده با محاسبه‌ی تورّم

پرسش :

در سال ۱۳۶۸ به یکی از نمایندگان محترم جنابعالی برای تعیین خمس مراجعه کرده‌ام و مبلغی از بدهکاری خود را همان موقع پرداختم و مانده‌ی آن را تاکنون نپرداخته‌ام و امسال باید به حج تمتّع مشرّف شوم. آیا باقی‌مانده را به مبلغ همان روز باید بپردازم یا باید به نرخ امروز محاسبه شود، تکلیف چیست؟

پاسخ :
در مورد تنزّل ارزش پول احوط مصالحه با حاکم شرع است و اگر بخواهید بدهکاری خمسی خود را از درآمد سال بپردازید، واجب است که خمس آن را هم بپردازید.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری