پنجشنبه، 4 ارديبهشت 1399

صدقه دادن با تأخیر در پرداخت بدهی خمس

پرسش :

اینجانب مبلغی خمس بدهکار هستم و از دفتر حضرتعالی تا یک سال مهلت گرفته‌ام. آیا جایز است طی این مدّت گاهی اوقات صدقه بدهم یا باید پولها را جمع کرده زودتر خمس را بدهم و بعد از آن صدقه بدهم؟ مخصوصاً اگر دادن صدقات باعث احتمال کمبود پول خمس در وقت مقرّر شود؟

پاسخ :
صدقه دادن در حدّ شأن، مانع ندارد به شرطی که مستلزم سهل‌انگاری در پرداخت خمس واجب نگردد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری