پنجشنبه، 4 ارديبهشت 1399

خمس پول‌های واریز شده به حساب شخصی

پرسش :

روشی برای سپرده‌گذاری اموال در بانک ها وجود دارد که بر اساس آن هیچ‌گاه پول به ‌دست استفاده‌کننده نمی‌رسد، ولی به حساب او در بانک طبق شماره‌ی معینی واریز می‌شود، آیا به این اموال خمس تعلّق می‌گیرد یا خیر؟

پاسخ :
اگر مال یاد شده از درآمد سالانه باشد و وصول آن از بانک برای شما ممکن باشد، واجب است خمس آن در سرِ سالِ خمسی، پرداخت شود.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری