پنجشنبه، 4 ارديبهشت 1399

خمس حقوق جانبازان و آزادگان | سوال یک

پرسش :

آیا به حقوق جانبازی خمس تعلّق می‌گیرد؟ آنچه به همسر آنان پرداخت می‌شود، چه حکمی دارد؟

پاسخ :
آنچه که بنیاد جانبازان به جانبازان عزیز هدیه می‌کند خمس ندارد و حقوقی که جهت پرستاری به همسر ایشان می‌دهند اگر در قبال کار پرستاری باشد (که اگر پرستاری نکند نمی‌دهند) چنانچه از مخارج سال، اضافه آید خمس دارد و در غیر این صورت خمس ندارد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری

نظرات کاربران