پنجشنبه، 4 ارديبهشت 1399

معاشرت و معامله با تارک خمس | سوال دو

پرسش :

معاشرت با مسلمانانی که به امور دینی به‌خصوص نماز و خمس پایبند نیستند، چه حکمی دارد؟ آیا غذا خوردن در خانه‌های آنان اشکال دارد؟ در صورت اشکال داشتن، کسی که چندین بار این کار را انجام داده، چه حکمی دارد؟

پاسخ :
اگر معاشرت با آنان مستلزم تأیید ایشان در عدم التزام به امور دینی نباشد، اشکال ندارد، مگر آنکه ترک معاشرت با آنان مؤثّر در اهتمام ایشان به امور دینی باشد که در این صورت واجب است که معاشرت به‌طور موقّت از باب نهی از منکر ترک شود، ولی استفاده از اموال آنان از قبیل غذا و مانند آن، اشکال ندارد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری