جمعه، 5 ارديبهشت 1399

خمس اجاره‌ی منزل اختصاص‌یافته برای فرزندان

پرسش :

در طبقه‌ی بالای خانه‌ی مسکونی‌مان دو واحد آپارتمان جهت سکونت فرزندانمان بنا نهاده‌ایم، امّا اکنون در دست مستأجر است. محاسبه‌ی خمس این واحدها چگونه است؟

پاسخ :
اگر ساختن طبقه‌ی دوّم برای فرزندان در حال حاضر از مخارجِ مناسبِ با شأن عرفی شما محسوب شود، خمس ندارد و در صورتی که اینچنین نباشد و در حال حاضر هم نه خود شما و نه فرزندان شما به آن نیاز ندارید، پرداخت خمس آن واجب است؛ و محاسبه‌ی آن به قیمت تمام‌شده کفایت می‌کند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری