شنبه، 13 ارديبهشت 1399

احکام روزه | رویت هلال ماه: سوال بیست و هشت

پرسش :

اگر ولی امر مسلمین حکم نماید که فردا عید است و رادیو و تلویزیون اعلام کنند که هلال در چند شهر دیده شده است، آیا برای تمامی نواحی کشور ثابت می شود یا فقط برای شهرهایی که ماه در آنها دیده شده و شهرهای هم افق آنها، ثابت می شود؟

پاسخ :
برای تمامی نواحی ثابت است در صورتی که دارای افق یکسان باشند.

منبع: روزه سپر مومن به ضمیمه احکام روزه، آیت الله العظمی علوی گرگانی (دام ظله)، قم: دارالعلم، 1389.