سه‌شنبه، 16 ارديبهشت 1399

نیت روزه

پرسش :

نیت روزه چگونه باید باشد؟(1)

پاسخ :
لازم نیست شخص نیت را از قلب خود بگذراند و یا بر زبان جاری کند؛ بلکه همین قدر که بنا داشته باشد برای انجام فرمان خداوند عالم، از اذان صبح تا مغرب کاری که روزه را باطل می کند، انجام ندهد، کافی است (مشهور).

شایان ذکر است مکلف می تواند در هر شب از ماه رمضان برای روزۀ فردای آن نیت کند و بهتر است شب اول ماه هم نیت همۀ ماه را بنماید (مشهور).

پی‌نوشت:
1- عروة الوثقی، فصل فی النیه، مسئلۀ 15، توضیح المسائل مراجع، مسئلۀ 1550 و 1551.

منبع: احکام روزه، اداره پاسخگویی به سوالات دینی آستان قدس رضوی، انتشارات قدس رضوی، 1393.