جمعه، 19 ارديبهشت 1399

طراحی سازه با تحمل زلزله ده ریشتری

پرسش :

آیا می توان سازه ای طراحی کرد که زلزله ده ریشتری را تحمل کند؟

پاسخ :
پاسخ آقای دکتر بابک منصوری:

طراحی ساختمان بر اساس شتاب پیشینه زمین انجام می شود، نه بر اساس واحد ریشتر.

پاسخ آقای دکتر محمد داوودی:

بله، از نظر توان مهندسی می توان آن را طراحی و ساخت ولی هزینه ساخت آن سازه بسیار غیر اقتصادی خواهد بود و با توجه به احتمال وقوع بسیار کم چنین زلزله‌ای، عملا کار بیهوده ای است.

منبع: پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله