چهارشنبه، 24 ارديبهشت 1399

مراجعه به پزشک غیر مماثل | سوال دو

پرسش :

اگر برای ازدواج، نیاز به آزمایش خون باشد، چنانچه دکتر زن برای این کار نباشد، آیا دکتر مرد که نامحرم است می تواند این کار را انجام دهد؟ در صورتی که دکتر زن وجود دارد ولی در اثر بی توجهی و امثال آن، دکتر مرد اقدام به این کار می کند تکلیف چیست؟

پاسخ :
اگر ضرورتی نباشد جایز نیست، و سهل انگاری و بی توجّهی مجوّز این امر نیست.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری