پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

ساخت شهربازی و پارک در قبرستان/ سوال یک

پرسش :

شهرداری چند تا از گورستان ها را به پارک تبدیل نموده است، با توجه به اینکه در اداره اوقاف سند موجود هست که تمام این گورستان ها موقوفه می باشند و از تاریخ آخرین دفن در بعضی از آنها فقط حدود ۲۰ سال نمی گذرد، آیا عمل شهرداری مطابق شرع است یا نه؟ لطفاً حکم شرع مقدس را اعلام فرمائید.

پاسخ :
تصرف در موقوفه در فرض ثبوت وقف شرعاً در خلاف جهت وقف فی نفسه جایز نیست.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری