پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

احداث خیابان، فلکه، مغازه و معبر عمومی در قبرستان/ سوال دو

پرسش :

اگر ایجاد پیاده رو در یکی از خیابانها متوقف بر تخریب تعدادی از قبور مؤمنینی باشد که قبل از بیست سال پیش در قبرستان مجاور خیابان عمومی دفن شده اند، آیا این کار جایز است؟

پاسخ :
اگر قبرستان مذکور وقف نباشد تبدیل قبور به عنوان محل عبور افراد پیاده تا زمانی که مستلزم نبش قبور مسلمانان و هتک حرمت آنها نباشد، اشکال ندارد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری