پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

حکم انجام زراعت در قبرستان

پرسش :

قبرستانی در کنار زمین کشاورزی قرار دارد به گفته شاهدان محل به قدمت ۱۵۰ سال. الان متروکه شده و میتی در آن دفن نمی شود و جایگاه حیوانات چون مار و عقرب و موش گردیده که موجب آزار و اذیت کشاورزان محل شده است آیا می شود این قبرستان را به زمین کشاورزی تبدیل کرد و استخوان های مردگان به صورت پودر درآمده است؟

پاسخ :
اگر به هیچ نحو قابل استفاده برای دفن مردگان نیست می توانند از آن در کارهای خیر استفاده کنند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری