پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

مفطرات روزه | نگاه شهوت آلود

پرسش :

آیا نگاه کردن به همسر یا غیرهمسر یا عکس و فیلم مربوط به همسر یا غیرهمسر، همراه با شهوت روزه را باطل می کند؟

پاسخ :
اگر به قصد انزال (خارج شدن منی) نباشد و انزال هم نشود، روزه باطل نمی شود؛ گرچه تحریک شهوت ازطریق حرام، گناه دارد و ازطریق حلالش هم برای روزه دار کراهت دارد (تمام مراجع عظام تقلید).(1)

پی‌نوشت‌‌:
1- عروة الوثقی، فصل فیما یجب الامساک عنه، الرابع من المفطرات.

منبع: احکام روزه، اداره پاسخگویی به سوالات دینی آستان قدس رضوی، انتشارات قدس رضوی، 1393.