يکشنبه، 4 خرداد 1399

احکام روزه مسافر | رسیدن مسافر به حد ترخص: سوال دو

پرسش :

اگر مسافر در موقع برگشت به وطنش قبل از ظهر به حد ترخص برسد، ولی بعد از ظهر وارد وطن یا جایی که محل اقامتش است، بشود، حکم روزه اش چیست؟(1)

پاسخ :
احتیاط مستحب جمع کند بین اتمام و قضا (آیات عظام خویی و سیستانی).

احتیاط واجب جمع کند بین اتمام و قضا (آیات عظام گلپایگانی، مکارم و بهجت).

پی‌نوشت:
1- عروة الوثقی، فصل فی شرائط وجوب الصوم، مسأله 1.

​​​​​​​​​​​​​​منبع: احکام روزه، اداره پاسخگویی به سوالات دینی آستان قدس رضوی، انتشارات قدس رضوی، 1393.