چهارشنبه، 14 خرداد 1399

احکام الکل | داروهای دارای الکل: سوال دو

پرسش :

استفاده از داروهای غیر خوراکی دارای الکل مانند داروهای پوستی چه حکمی دارد؟

پاسخ :
همه مراجع تقلید: دارویى غیر خوراکی که الکل در آن به کار رفته اگراز الکل پاک در آن استفاده شده پاک میباشد همچنین اگر معلوم نیست از کدام الکل در آن استفاده شده آن دارو پاک است و اگر می داند آن الکل در اصل مایع و مسکر بوده، آن دارو نجس است اما استفاده از آن دارو اشکال ندارد، ولی باید دست و موضع اصابت دارو را برای نماز تطهیر کند.[1]

پی نوشت:
[1]. خامنه ای، اجوبة الاستفتائات، س 304 و 305 و استفتائات جدید سایت، س 35؛ مکارم، استفتائات ج 2 س 40؛ نوری، استفتائات ج 2 س23 و 776 و دفتر مراجع تقلید.

منبع: احکام پزشکی و بیماران، سید مجتبی حسینی و سید محمدتقی محمدی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، دفتر نشر معارف، ‫۱۳۹۴.