چهارشنبه، 14 خرداد 1399

احکام پزشکی | ضرر گذاشتن ریش: سوال یک

پرسش :

افرادی که در اثر ریش گذاشتن احساس خارش می کنند و یا اینکه در محیطی به سر می برند که اگر آن را نتراشند گرد و غبار در لابه‌لای موی صورتش جمع می شود وظیفه چیست؟

پاسخ :
همه مراجع تقلید: مشکل یاد شده مجوز ریش تراشی نیست.[1]

تبصره: البته اگر ضرورت ایجاب نماید تراشیدن آن اشکال ندارد.

پی نوشت:
[1]. امام، استفتائات، ج 2، مکاسب محرمه، س 87؛ صافى، جامع الاحکام، ج 2، س 1746؛ دفتر: همه مراجع تقلید.

​​​​​​​منبع: احکام پزشکی و بیماران، سید مجتبی حسینی و سید محمدتقی محمدی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، دفتر نشر معارف، ‫۱۳۹۴.