جمعه، 16 خرداد 1399

امر به معروف و اهانت به نظام

پرسش :

کارهایی که بعضی در راستای توهین به نظام می کنند چه حکمی دارد و آیا امر به معروف و نهی از منکر در این موارد واجب است؟

پاسخ :
همه مراجع تقلید: هر عملی که موجب بدنام شدن چهره جمهوری اسلامی که در برابر کفر و استکبار جهانی ایستاده است، شود به نفع اسلام و مسلمین نیست. بنابراین، سخنانی که موجب تضعیف نظام جمهوری اسلامی باشد جایز نیست، و انجام نهی از منکر در صورت وجود شرایط آن واجب است.[1]

پی نوشت:
[1]. خامنه‌ ای، اجوبة الاستفتائات، س 1397 و 1391 و 1430؛ دفتر مراجع تقلید.

منبع: احکام امر به معروف، علی گرجی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، نشر معارف‫، ۱۳۹۵.