پنجشنبه، 22 خرداد 1399

احکام طهارت و نجاست | سوال پنجاه و شش

پرسش :

آیا غیر مسلمانان و کفار نجس هستند؟

پاسخ :
کفار نجس نیستند؛ ولى چون از نجاسات ظاهرى پرهیز نمى کنند، براى آنهایى که نیازى به معاشرت ندارند، احتیاط آن است که به زندگى آنها آلوده نشوند، ولى کسانى که به کشورهاى غیر اسلامى سفر کرده یا در آن جا زندگى مى کنند لازم نیست از غیر مسلمین و حتّى از غذاهاى غیر گوشتى آنها اجتناب کنند.

منبع: احکام غرب نشینان، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمدصادق مطهری فرد، انتشارات نسل جوان، 1395.