سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

احکام مسائل متفرقه | کتاب و کتاب خوانى: سوال دو

پرسش :

نظر شریف شما در مورد صحّت یا عدم صحت استناد کتاب «اسرار آل محمد:» به «سلیم بن قیس هلالى» چیست؟ بعضى مى گویند این کتاب که فعلاً در اختیار ماست آن کتاب سلیم بن قیس هلالى نیست نظر شما چیست؟

پاسخ :
این کتاب نیز مشتمل بر پاره اى از مطالب است، که درست به نظر نمى رسد.

منبع: استفتائات جدید، آیت‌‌ الله العظمی مکارم شیرازی دام ظله، جلد 4، تهیه و تنظیم: ابوالقاسم علیان نژادی، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه ‌السلام، 1393.