سه‌شنبه، 1 مهر 1399

سوال در مورد گرفتن غرامت از کار افتادگی

پرسش :

من سرباز بودم و در پادگان از پله ها افتادم که مچ پام شکست و صورت سانحه هم نوشتن الان کمسیون رای داده معلول حین خدمت هستم الان داخل پام پیچ پین هست و پام هنوز اذیت میکنه و درد دارم میخواستم بدونم چیکار کنم برای گرفتن کار افتاده افتادگی؟ درضمن الان برای غرامت میخوام اقدام کنم منتها آیا کارافتادگی ملاک هست؟

پاسخ :
برابر قوانین و مقررات درصد غرامت نقص عضو و یا از کارافتادگی کلی و یا جزئی در هر مورد متفاوت است. برای مثال برای عوارض و ناراحتی های اسکلتی بنا به نظر کمیسیون پزشکی ده تا پنجاه درصد پرداخت غرامت می شوند.

منبع: گروه حقوقی میزان