سه‌شنبه، 1 مهر 1399

سوال در مورد قصور پزشکی

پرسش :

بنده بابت قصور از یک پزشک شکایت دارم. چون گرفتار درمان بیماریم بودم، زمان مناسبی نتوانستم ردیف کنم و اینک یکسال و پانصده روز گذشته است و ظاهراً شکایت در نظام پزشکی تا یکسال فرصت است. آیا جایی هست که پیگیری کنم و مشکل زمان نداشته باشد؟

پاسخ :
برای این منظور شما می توانید همزمان که در سازمان نظام پزشکی پیگیر شکایت خود می باشید با ارائه مدارک پزشکی خود دال بر تقصیر و قصور پزشکی به دادگاه عمومی محل مراجعه کرده و علیه پزشک متخلف دادخواست دهید.

منبع: گروه حقوقی میزان