سه‌شنبه، 1 مهر 1399

سوال در مورد شکایت از پزشک پرناتولوژیست

پرسش :

بنده از پزشک پرناتولوژیست جهت عدم تشخیص بیماری و آنومالی های متعدد جنین در دادسرای نظام پزشکی شکایت نمودم و سازمان نظام پزشکی تخلف پزشک را محرز دانسته است. عدم تشخیص آنومالی های متعدد بیمار در( هفته 31 بارداری) و با انطباق تخلف انتظامی پزشک با ماده 3 و بند ث ذیل ماده 37 آئین نامه انتظامی رسیدگی به تخلفات صنفی حرفه ای و استناد به بند الف ذیل تبصره 1 ماده 28 قانون تشکیل نظام پزشکی ایشان حکم به محکومیت نامبرده به تذکر شفاهی صادر کرده است. نوزاد در دی ماه سال 1396 متولد شده است و در 3 فروردین 97 بدلیل شدت آنومالی ها فوت نموده است. این موضوع صدمات روحی فراوانی برای بنده و همسرم ایجاد نموده است. همچنین هزینه های مضاعفی در آن دوره سه ماهه برای اینجانب بوجود آورد. آیا پس از گذشت یکسال امکان پیگیری موضوع در دادسرای پزشکی وجود دارد؟ آیا امکان درخواست خسارت از ایشان وجود دارد؟

پاسخ :
بله شما می توانید در عین حال در دادگستری محل وقوع جرم شکایت نموده و کلیه خسارات را مطالبه کنید.

منبع: گروه حقوقی میزان