سه‌شنبه، 1 مهر 1399

سوال در مورد شکایت بیمار از قصور پزشک

پرسش :

من در سال ٩١ عمل لیزیک انجام دادم که چشمم بعد عمل دید خوبی داشته، ولی دیدکاملی نداشتم؛ در سال ٩٥ دوباره به پزشک مراجعه کردم و دکتر گفت که با این عمل دید کامل را به دست میاورم ولی بعد عمل هیچ تغییری ایجاد نشد. ولی دکتر گفت که بعد شش ماه دید کامل میشود ولی الان بعد یکسال هیچ تغییری نکرده و نمره چشمم با قبل عمل یکی می باشد من باید چیکار کنم؟

پاسخ :
پزشک بسته به مورد ممکن است در برابر بیمار مرتکب تخلف انتظامی و یا اداری، تخلف مدنی، تخلف کیفری و یا تخلف اخلاقی شده باشد. مثلا ًبکار نبردن حداکثر تلاش ممکن از سوی پزشک برای درمان و یا سهل انگاری در انجام وظیفه جزء تخلفات انتظامی محسوب می شوند. شما می توانید نزد داد سرای ویژه رسیدگی به جرائم پزشکی شکایت کرده و دیه و خسارات مطالبه کنید. مراجع دیگر برای رسیدگی به تخلفات پزشکی سازمان نظام پزشکی و شورای حل اختلاف ویژه بهداشت می باشند.

منبع: گروه حقوقی میزان