سه‌شنبه، 1 مهر 1399

سوال در مورد قصور و تخلف پزشکی

پرسش :

پدر اینجانب در بیمارستان x در تاریخ 26 دیماه برای عمل جراحی عروق پا بستری گردید که پس از عمل توسط دکتر جراح عروق وضعیتش بهبود پیدانمود، و این دکتر دستور ترخیص دادند. اما بدلیل عفونت ریوی پدرم، دکتر داخلیش دستور درمان در بخش ccu را دادند که پس از چند روز درمان در حالی که در بخش مراقبتهای ویژه بوده حال پدرم وخیم میشه و کادر این بخش به درخواست های پدرم توجه نمی نمایند و متأسفانه در چند ساعت بعد باعث افت فشار و ایست قلبی می گردد. الان من باید چیکار کنم؟

پاسخ :
ممکن است در این مورد تخلف و یا قصوری صورت گرفته باشد که در صورت احراز پزشک مربوطه محکوم می شود. توصیه می شود مراتب شکایت خود همراه با پرونده بیمار حاوی مستندات و همچنین امضای شهود در صورت امکان را نزد سازمان نظام پزشکی تقدیم نمایید.

منبع: گروه حقوقی میزان